Heroes Basketball Academy News

“FIVE IN A ROW” Heroes U21 zet winning streak door!

25 november 2019

In de Schutskamp gingen onze Heroes de strijd aan tegen de smalle delegatie uit Rotterdam. De start was weer prima, Nino opende de wedstrijd met een loep zuiver 3-tje. Gevolgd door Bouke die open stond voor het schot, deze net iets te hard schoot, maar zijn eigen rebound pakte en netjes finishte. Gedurende het 1e kwart liepen we langzaam uit op de Rotterdamse ploeg, Wouter had dan al 3 assists afgeleverd, Nino 13 punten en Bouke 5 rebounds onder het bord. We eindigden het 1e kwart met twee 3-tjes van Sietse en Nino: voorsprong van 24-16.  

In het 2e kwart zetten de Heroes deze lijn door, het ene schot na het andere vond de basket. We gingen de rust in na een 3-punter van Niek met een stand van 41-29. Coach Angel kon tevreden zijn over de resultaten en de beleving & inzet van de mannen op het veld.

Intussen werd het publiek in de toch wat “frisse Schutskamp” verblijd met verse koffie gezet door de Marlon de zaalbeheerder. Wat een service! 

In Q3 ging het net als vorige week wat meer gelijk op. Rotterdam schoot met scherp, want door 6 rake 3-tjes bleven ze goed aanhaken. Maar in kwart 4 werd weer gas gegeven door de Heroes. Jop en Jelle waren zichtbaar in de offense en maakten samen in rap tempo 12 punten, Bor en Jean Claude stonden lekker te rebounden onder het bord en Liban was toch wel de hofleverancier van de assists. De winst werd weer binnengehaald, de 5e overwinning op een rij!!  Eindstand 82-58

Scores: Nino (25 pts, 7 reb), Jop (16 pts, 6 reb), Sietse (13 pts, 9 reb), Niek (7 pts, 5 reb), Jelle en Bouke (6 pts, 5 reb), Wouter (6 pts), Liban (3 pts, 6 asst)

Stay in touch with us!