Heroes Basketball Academy News

REMINDER: Herfstclinic 17-10-2019

09 oktober 2019

Donderdag 17 oktober is het weer zover: de Herfstclinic van Heroes’ Basketball Academy Den Bosch! Een dag basketball in optima forma! Met wijze lessen van de coaches van de Heroes’ Academy en als speciale attractie een ontmoeting met de spelers van de grondig vernieuwde Bossche profploeg. 

Dus met de scherpschutters Seger Bonifant en Elijah Wilson. Met de atletische krachtpatser Nathan Krill, de Zweedse international en ‘king of the dunk’ Elijah Clarance en floorleader Siyani Chambers. En met de nieuwe insidespeler (en international) Thomas van der Mars, routinier Stefan Wessels en de drie talenten van eigen bodem, Norbert Thelissen, Stan van den Elzen en Ids Rebergen. Plus de nieuwe hoofdtrainer Jean-Marc Jaumin en zijn assistenten Angel Arenda Saiz en Jeroen van Vugt. Je ontmoet ze en ze gaan je ook op enkele van de liefst twaalf stations training geven in jouw en hun specialiteit op het veld! 

Je bent tussen de 8 en 18 jaar, jongen of meisje, en wil graag een nog betere basketballer worden? Dan mag je deze dag niet missen. Donderdag 17 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur, in sporthal De Hazelaar in Rosmalen. Pal naast het plaatselijke NS-station. Op liefst 12 stations gaan de trainers en de toppers van Heroes Den Bosch met je aan de slag! 

De kosten zijn €24,00 voor deze leerzame en vermakelijke dag basketbal, een lunch, frisdrankjes en fruit inbegrepen. En een kans op de leuke prijzen die er ook nog eens te winnen zijn!  Dus aanmelden! Doe het nu voordat de clinic volgeboekt is. 

De spelers krijgen 2 wedstrijdkaarten voor de wedstrijd van Heroes Den Bosch tegen ZZ Leiden op 2 november!! Een kans om niet te missen!

Aanmelden via clinics and camps in het menu.

Stay in touch with us!