Heroes Basketball Academy News

New Heroes U14 weet het goede spel niet vast te houden

11 februari 2019

New Heroes weet het goede spel niet vast te houden!

New Heroes - Apollo 49-85
(13-19; 30-35; 40-60; 49-85)

Vol frisse moed gingen onze jongens in de Schutskamp fel van start tegen het sterke Apollo. Helaas nog zonder een geblesseerde Max en een niet fitte Cas. Het was meteen duidelijk dat Apollo deze niet kado zou krijgen. New Heroes liet goed samenspel zien. Mooie aanvallen werden neergezet, helaas wisten de lange jongens van Apollo de rebounds beter te pakken. Na een spannend eerste kwart volgt een vlotte start bij het tweede kwart waarbij de stand snel weer gelijk is door hard te werken en mooie aanvallen te lopen. Coach Dino had een dergelijk verloop duidelijk niet voor ogen en liet zich daarom verbaal goed horen.

De 2e helft werd helaas niet met dezelfde beleving en intensiteit gestart waardoor we aan het einde van het 3e kwart tegen een bijna onoverbrugbare achterstand van 20 punten aan keken. De verdediging liet het afweten en er was te weinig scorend vermogen. Een te rommelig laatste kwart weet dit helaas niet recht te trekken.

Positief is dat de eerste helft duidelijk aantoonde dat het team is gegroeid tov de vorige wedstrijd tegen Apollo. Het is nu zaak om de stijgende lijn door te trekken en ook een goede 2e helft neer te zetten.

Stay in touch with us!