New Heroes Basketball Academy News

Fantastische overwinning in Weert voor New Heroes U14

24 februari 2019

17-24, 37-48, 48-59, 60-78

Weert begint sterk en binnen 10 seconden valt al de eerste score van Weert. Dit zegt deze keer  echter niks over het verdere verloop van de wedstrijd. Onze jongens staan daardoor meteen op scherp en al heel snel vallen de eerste punten voor de New Heroes. Na enkele minuten staan ze zelfs al voor en worden de kansen goed benut. Soms wat te euforisch als Weert zijn verdediging verscherpt en er net iets te weinig passes zijn maar desalniettemin sluiten de New Heroes het 1ekwart met 17-24 af.

Het 2ekwart begint weer pittig. Er worden in het begin veel fouten gemaakt en er wordt wat slordig gespeeld. Weert gaat agressiever spelen waardoor even de voorsprong wordt weggegeven. Door een mooi samenspel herpakken onze jongens zich en weten alle kansen prima te benutten. Dit is iets wat we over de hele wedstrijd blijven zien. De New Heroes moeten scherp blijven want als de aandacht even verslapt pakt Weert zijn kans. Het 2ekwart wordt afgesloten met 37-48.

Het 3kwart wordt wederom sterk gespeeld; er wordt sterk gerebound en veel kansen worden benut. Door goed samenspel kan de voorsprong gehandhaaft woden en eindigt het 3ekwart met de stand 48-59.

De spirit blijft erin, de New Heroes lijken onvermoeibaar, onze verdediging is sterk. Daar waar de New Heroes wel scoren mist Weert zijn kansen waardoor we uit kunnen lopen en eindigen met een fantastische overwinning van 60-78!

Stay in touch with us!