Heroes Basketball Academy News

New Heroes Basketball Academy boekt succes op toernooi in Wychen

04 juni 2017

New Heroes Basketball Academy boekt succes op toernooi in Wychen


Terwijl een handjevol talenten van de New Heroes Basketball Academy in Amsterdam druk doende was zich in de kijker te spelen bij de bondscoach van de nationale U18-ploeg Wierd Goedee kaapten hun teamgenoten, aangevuld met spelers uit de eigen U16-ploeg, zaterdag in Wychen de hoofdprijs weg tijdens het uitermate geslaagde seizoenslot-toernooi van TBG Dragons.

Winstpartijen tegen achtereenvolgens Keulen-Noord, Dragons zelf, neo-eredivisionist Crackerjacks (Amersfoort) en tenslotte BV Groningen maakten dat coach Paul van Asseldonk en zijn tiental het lange wedstrijdseizoen als winnaar verlieten. Dit nadat de U16-ploeg van de Bossche academy in de voorbije weken in Pepinster (Belgiƫ) en Bochum (Duitsland) al met wisselend succes, respectievelijk als zesde en eerste, voor de dag was gekomen.

De ploeg van de New Heroes Basketball Academy die in Wychen met de hoofdprijs aan de haal ging, bestond uit de broers Jelle en Bouke Schottert, Max van den Heuvel, Niek van den Hout, Noah Carels, Sietse Gros, Timo van der Haar, Liban Elmi, Ids Rebergen en Koen Rolleman. Coach was zoals gezegd Paul van Asseldonk.

20170603 113449

Stay in touch with us!