New Heroes Basketball Academy News

New Heroes U18 in vermakelijk duel onderuit tegen koploper

10 april 2019

Afgelopen zondag de laatste thuiswedstrijd voor dit seizoen NH U18. Tegenstander is Triple Threat die in hun eerste jaar eredivisie op de 1ste plek staan in de competitie.

De eerste score was voor NH via vrije worpen gevolgd door een "and one" stand 5-0. TT komt sterk terug waarna de score in de zevende minuut 7-7 is en na 5 minuten zelfs 7- 14. 

De eerste time out voor NH gecoacht door Jan Verhoeven deze wedstrijd. We eindigen dit eerste kwart met een score van 21-25.

Het tweede kwart spelen beide teams op een hoog tempo, gedreven en sterk. Het publiek wordt getrakteerd op steals en bloks van beide partijen. Dit kwart wint NH met een score van 17 - 14. Met een stand van 38-39 gaan beide teams de rust in. 

Na de rust start TT sterk met enkele 3-punters en in dit kwart wordt het verschil gemaakt. Met een score van 14- 24. Einde derde kwart 52- 63.

Helaas kreeg NH dit verschil niet recht getrokken in het laatste kwart hoewel er van beide kanten mooie scores te zien waren. Score 16-17. Eindstand 68-80. Het publiek heeft kunnen genieten van een sportieve, snelle en mooie wedstrijd waarin ze werd getrakteerd op dunks, 3 punters, steals en diverse blocks van beide gedreven teams.

Stay in touch with us!