New Heroes Basketball Academy News

Selectietrainingen 14 januari aanstaande

25 december 2017

Je hebt als jonge basketballer de ambitie om ooit de top te halen, in binnen- of buitenland. Je bent bereid daar veel voor te doen, bereid ook om er veel voor opzij te zetten. Dan ben je vermoedelijk uit het juiste hout gesneden om een gooi te doen naar een plaats in de opleiding van de New Heroes Basketball Academy Den Bosch.

Momenteel is onze academy die in de afgelopen jaren al met meerdere nationale titels haar bestaansrecht royaal bewees, met vier teams vertegenwoordigd in de topklassen van het Nederlandse jeugdbasketbal. Voor de teams die daarin uitkomen, zoeken we voor het volgende seizoen uitbreiding en aanvulling. Dus jongens in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar die ervan overtuigd zijn talent te hebben en daarnaast dus bereid zijn hard te werken, nodigt de technische staff van de academy van harte uit voor een eerste selectietraining. Die is op zondag 14 januari, van 9.30-11.30 uur in de Maaspoorthal in Den Bosch, het walhalla van het Nederlandse basketbal.

Heb je interesse? Tik de onderstaande link aan en meld je aan. Wat wordt er van je verwacht? Dat je een basketbaluitrusting meeneemt, inclusief een licht en donker shirt. De trainers van de New Heroes Academy willen je graag in actie zien.

Als je deel wil nemen aan de selectietrainingen, kun je je hier aanmelden!

Tot zondag 14 januari! 

Sander van der Holst,

Hoofd Technische Zaken van de New Heroes Basketball Academy Den Bosch  

15 december 2018 @ 13:30

Stay in touch with us!