New Heroes Basketball Academy News

Wintercamp 2 en 3 januari 2019

23 december 2018

Je bent guard, forward of center. En wilt de fijne kneepjes van jouw rol in het basketbal leren? Dan mag je het Winter Camp van de New Heroes Academy Den Bosch niet missen! Even noteren dus: 2 en 3 januari 2019. En je meteen aanmelden!

Een select groepje toptrainers staat dan in sporthal De Hazelaar in Rosmalen klaar om je in die twee dagen reuzesprongen te laten maken in je ‘vakgebied’: de ex-profs Vincent Krieger en Lamont Randolph, academy-hoofd Chris Mayes en diens assistenten Ralf Schilder, Miquel Oliveira, John Bernabela en tevens Chris Vriens.

Hoe de dribbel te verbeteren, het spelinzicht naar een hoger plan tillen? Ex-international Vincent Krieger gaat het de guards samen met Ralf Schilder graag uit de doeken doen. Hoe je tegenstander een-tegen-een te kloppen of de ring aan te vallen? De forwards gaan in de leer bij Chris Mayes, top-development trainer uit Engeland en Hoofd Technische Zaken van de Bossche academy. En hoe in de bucket heer en meester te zijn? Ex-prof Lamont Randolph gaat het de centers op zijn gekend enthousiaste manier uit de doeken doen.

Competities

Meisjes en jongens, in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar, van geschoold tot beginnend, allemaal komen ze aan hun trekken bij het Winter Camp. Voor wedstrijdspelers trouwens meteen ook een ideale voorbereiding op de herstart van de competities in het nieuwe jaar.

De winterse tweedaagse staat zoals gezegd in het teken van de specialisatie, maar de verbetering van de fundamentele technieken komt ook volop aan bod. Die vormen tenslotte de basis van een gedegen opleiding tot topbasketballer.

 

Leuke prijzen

Op de eerste dag schaven de trainers de beheersing van de fundamentals bij. ’s Middags worden die gepast in trainingsvormen, waarbij aanval en verdediging centraal staan. Op dag twee worden de guards, forwards en centers in teams ondergebracht. En ’s middags worden dan de vorderingen getest in wedstrijden. Die afgewisseld worden met funcompetities (skills-challenges en schieten) waarin leuke prijzen te verdienen zijn.

Tijdens het Winter Camp krijgen de deelnemers naast volop frisdrank dagelijks ook een gezonde lunch aangeboden. Plus een vrijkaart voor een thuiswedstrijd van New Heroes’ topteam. De beide campdagen zijn van 10.00-16.30 uur. De prijs van deelname is €75,00.

Inschrijven kan via deze link. De betaling te voldoen bij inschrijving. Let op: aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 27 december. Maar doet dat zo snel mogelijk. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Foto-onderschrift: Trainer Miguel Oliveira doceert het schot. 

Stay in touch with us!