Spelen voor de Basketball Academy Den Bosch

Ben je geïnteresseerd in de toonaangevende Basketball Academy Den Bosch meld je dan aan via selectietrainingen@badb.nl en kom erachter of Top Basketball en Topsport iets voor jou is!

De open selectietrainingen waar iedereen welkom is, vinden plaats in de periode januari t/m april. Volg voor het laatste nieuws en data voor deze selectietrainingen deze site en onze facebookpagina.

Als je interesse hebt, kun je hier je gegevens achterlaten.

Mocht je eerder informatie willen ontvangen of een aantal keer willen meetrainen om te kijken hoe de Basketball Academy van dichtbij eruit ziet? Meld je dan aan via info@badb.nl

Algemene informatie over de Basketball Academy is te vinden onder de pagina ‘welkom’ op deze site.

Ontwikkel je talent optimaal bij de Basketball Academy Den Bosch!

De New Heroes Basketball Academy is momenteel druk doende met het selecteren van spelers voor haar opleiding in de komende seizoenen. En meteen dus voor de teams waarmee het in het komende seizoen uitkomt in de nationale eredivisies.

De eerste selectietraining van 14 januari bracht de keuzeheren van de Bossche academy in contact met een aantal vooral piepjonge talentvolle jonge spelers van wie een aantal aan trainingen van onze huidige teams mee gaat doen. Om hun mogelijkheden verder te testen.

Voor de volgende selectietraining, op 4 februari van 9.00-11.00 uur in sporthal De Schutskamp, Eendenkooi 1 in Den Bosch, zijn we nog op zoek naar extra spelers. En dan vooral naar jongens die geboren zijn in de jaren 2003, 2002 of eerder. Jongens die een rechtstreekse aanvulling kunnen betekenen voor onze U18- en U21-selecties. Denk je in aanmerking te komen voor een van de teams in die leeftijdscategorieën? Meld je aan via onderstaande link! Maar ook jongeren, vanaf 10 jaar, zijn op 4 februari trouwens weer van harte welkom. 

Voor de volledigheid zij nog gemeld dat spelers die zich eerder al aanmeldden voor de selectietraining van 14 januari en daaraan deelnamen, zich niet opnieuw hoeven in te schrijven. Van hen zijn de mogelijkheden inmiddels bekend bij ons. 

Wat verwachten we van de deelnemers aan deze selectietraining? Dat ze een basketbaluitrusting meenemen, liefst met een licht en donkergekleurd shirt, en een bal. De trainers van de New Heroes Academy willen je dolgraag in actie zien.

Schrijf je hier in!

Tot zondag 4 februari! 

Sander van der Holst,

Hoofd Technische Zaken van de New Heroes Basketball Academy Den Bosch  

Stay in touch with us!