Heroes Den Bosch-Academy koestert basketbaltalent in de regio

Jij vindt basketbal leuk. Je vindt ook dat je best wat talent hebt en zou wat meer willen trainen dan je nu gewend bent bij je club? En je bent tussen de 8  en 16 jaar oud? Dan heeft de Basketball Academy Den Bosch, het opleidingshuis van topclub Heroes Den Bosch, iets leuks voor je in petto.

De Heroes-academy organiseert ieder seizoen de Skills Practise. Eenmaal per week, op de woensdagmiddag, is er voor ambitieuze jongens en meisjes met talent de mogelijkheid om onder leiding van enkele van de toptrainers van de Bossche academy de mogelijkheid om hun vaardigheden op het veld verder te ontwikkelen.

Je blijft gewoon lekker doortrainen bij je club en daarvoor ook je wedstrijden spelen. Maar op die woensdagmiddag werk je in de Skills Practise heel bewust aan de fundamentals van het spel. Dribbelen, passen en schieten komen daarbij aan bod. Maar ook zaken als 1-tegen-1 en 2-tegen-2 verdedigen en aanvallen, voetenwerk en coördinatie- en balanstraining. Intensief, gedisciplineerd, professioneel; zo gaan onze trainers te werk.

Jongens en meisjes die tussen de 8 en 16 jaar oud, kunnen zich via het mailadres jspijkers@badb.nl aanmelden voor deze extra training die gehouden wordt op de woensdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur in sporthal De Maaspoort in Den Bosch.

De jongens en meisjes die deelnemen, zijn zonder uitzondering wild enthousiast. Denk jij er ook over na mee te doen? Dan mag je ook een training ‘op proef’ meedoen.

Zou je het eens willen proberen? Meld je aan en je krijgt per kerende post een inschrijfformulier toegezonden. De kosten voor deze extra training bedragen € 45,= per maand. Het Skills Practise-seizoen beloopt tien maanden, van september tot en met juni, maar je kunt natuurlijk tussentijds instappen.  

Leuk is ook dat je als deelnemer tegen kostprijs een reversable-trainingstenue aan kunt schaffen zoals dat ook gedragen wordt door de spelers van Heroes Den Bosch en die van de Basketball Academy Den Bosch.

Wil je een keer op proef deelnemen? Dat kan. Stuur vandaag nog een bericht naar jspijkers@badb.nl

JE BENT GEWAARSCHUWD!

WEDDEN DAT DE PROEFTRAINING ZO GOED BEVALT DAT JE ZEGT: HIER MOET IK BIJ ZIJN!

Je bent van harte welkom!

Stay in touch with us!