Basketball Academy Den Bosch koestert jong basketbaltalent in de regio Den Bosch

Jij vindt basketbal leuk. Je vindt ook dat je best wat talent hebt en zou wat meer willen trainen dan je nu gewend bent bij je club? En je bent geboren in de jaren 2005, 2006 of 2007? Dan heeft de Basketball Academy Den Bosch, het opleidingshuis van topclub New Heroes Basketball, iets leuks voor je in petto. 

De Basketball Academy Den Bosch organiseert namelijk de Skills Practise U12. 

Eenmaal per week, op de woensdagmiddag, is er voor ambitieuze jongens en meisjes met talent de mogelijkheid om onder leiding van enkele van de toptrainers van de Bossche academy de mogelijkheid om hun vaardigheden op het veld verder te ontwikkelen.

Je blijft gewoon lekker doortrainen bij je club en blijft daarvoor ook je wedstrijden spelen. Maar op die woensdagmiddag werk je in de Skills Practise U12 heel bewust aan de fundamentals van het spel. Dribbelen, passen en schieten komen daarbij aan bod. Maar ook zaken als 1-tegen-1 en 2-tegen-2 verdedigen en aanvallen, voetenwerk en coördinatie- en balanstraining. Intensief, gedisciplineerd, professioneel; zo gaan onze trainers te werk. 

Jongens en meisjes die geboren zijn in de periode van 2005 tot en met 2007, kunnen zich via het mailadres info@badb.nl aanmelden voor deze extra training die gehouden wordt op de woensdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur in sporthal De Hazelaar in Rosmalen. Geef je aan mee te willen doen dan krijg je per kerende post een inschrijfformulier toegezonden. Meld wel alvast je e-mailadres. 

De kosten voor deze Skills Practise bedragen € 45,- per maand. We streven ernaar met een team van Skills Practise-deelnemers tenminste een keer per seizoen deel te nemen aan een toernooi. Zo namen we eerder met ons U14-trainingsteam deel aan een toernooi in de Belgische stad Leuven. 

Leuk is dat de deelnemers tegen kostprijs een reversable-trainingstenue aan kunnen schaffen zoals dat ook gedragen wordt door de spelers van New Heroes Basketball en die van de Basketball Academy Den Bosch. 

Wil je keer op proef deelnemen? Dat kan. Stuur vandaag nog een bericht naar info@badb.nl

Stay in touch with us!