• Academy Heroes Den Bosch nodigt je uit voor test op 10 april 2021

  27 mrt 2021
 • Je staat te boek als een basketballer met talent. En je weet dondersgoed dat je het bent! Je bent geboren in de jaren 2008 of 2009. En je zou heel graag in de toekomst op een heel hoog niveau willen gaan basketballen! 

  Dan nodigen profclub Heroes Den Bosch en haar academy je uit om op zaterdag 10 april deel te nemen aan een testtraining die gehouden wordt op de courts bij het sportcentrum Maaspoort in Den Bosch, van 10.00 tot 13.00 uur. De trainers van de profclub en de Basketball Academy Den Bosch kijken dan naar je groeipotentie als basketballer. En stellen de vraag: ‘Heeft hij de aanleg om in de toekomst een topspeler te worden?’  

  Achten ze die kans aanwezig dan is de kans groot dat ze je uitnodigen om vanaf augustus van dit jaar deel te gaan nemen aan het opleidingsprogramma van de academy. Dan krijg je de kans om vier keer per week te trainen onder leiding van de technische staff van de academy, in sporthallen in Den Bosch en Rosmalen. En later te gaan spelen voor Heroes Den Bosch in de eredivisie? Op college in de Verenigde Staten? Of als prof in het buitenland? Jouw talent gaat samen met je bereidheid tot (hard!) werken bepalen, waar je mogelijkheden liggen.   

  Meld je aan voor de testtraining op 10 april op de courts bij de Maaspoort. Ja, ‘buiten’, omdat indoor-trainingen nog even taboe zijn. Kom je? Laat het ons tijdig weten, uiterlijk op woensdag 7 april. Stuur een mailtje naar jumo@home.nl met je naam, je geboortedatum, je positie in het veld, je lengte en voor welke club je in welke klasse je uitkomt. Zet daar ook je huisadres en woonplaats bij plus het mailadres en telefoonnummer van jezelf en/of je ouder(s). 

  O ja, tot slot: omdat de training vanwege de corona-pandemie nog op een buitenveld gehouden moet worden, is het een must dat het op 10 april droog weer is. Zouden de weergoden roet in het eten gooien dan informeren we je tijdig wanneer de training wel gehouden wordt. 

  Zien we je op 10 april? Laat het ons tijdig weten!  

  Voor nadere informatie:

  Jules Spijkers, coördinator Heroes Basketball Academy Den Bosch

  073-64282220 / 06-27551137

  jumo@home.nl