• Clinics en camps: trainen op diverse niveaus

  De Heroes Basketball Academy Den Bosch werpt zich in toenemende mate op als belangenbehartiger van het basketbal in ons land, op top- maar zeker ook op breedtesportniveau. Natuurlijk, het leidt toptalenten op, maar biedt ook de allerjongsten aparte trainingsmogelijkheden en biedt bijvoorbeeld aankomende trainers de kans op een stage. En mag daarnaast graag in oefen- en demonstratiewedstrijden de mogelijkheden van basketbal voor de topjeugd aan haar achterban in de regio demonstreren. 

  In dit kader mag de organisatie van trainingsdagen in eigen huis voor jong basketbaltalent uit het hele land, in de vorm van clinics en camps, niet onvermeld blijven. De clinics zijn eendaagse oefensessies. We spreken van camps als de trainingsstages meerdere dagen omvatten.

  Bij de clinics worden de trainingen in principe verzorgd door de staff van de academy, geassisteerd door de toptalenten van ons opleidingshuis. Bij camps wordt de academystaff geassisteerd door trainers van naam die hun sporen al lang en breed op topniveau verdiend hebben. 

  Zowel de clinics als camps worden traditiegetrouw opgeluisterd door de aanwezigheid van een aantal profs van Heroes Den Bosch. Ze assisteren tijdens enkele trainingen, delen handtekeningen uit en gaan met de deelnemers op de foto.  

  Bij zowel clinics als camps zorgt een staff van vrijwilligers van de academy dagelijks voor een gezonde sportlunch, voedzame snacks, fruit en volop frisdrank. 

  ℙ𝕣𝕠𝕗𝕤 ℍ𝕖𝕣𝕠𝕖𝕤 𝔻𝕖𝕟 𝔹𝕠𝕤𝕔𝕙 𝕓𝕚𝕛 𝕔𝕝𝕚𝕟𝕚𝕔 𝕧𝕒𝕟 𝔸𝕔𝕒𝕕𝕖𝕞𝕪 

  👦👧 Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en wil jij deelnemen? Meld je dan snel aan via de link hieronder
  📅4 mei 2022
  📍Sporthal de Hazelaar - Rosmalen
  💶 € 30 (clinic duurt de hele dag inclusief lunch, snacks en drinken tussendoor)
  🦸‍♂️Special guests van de Heroes prof selectie!

  Tijdens deze clinic zullen onze trainers, onder leiding van Headcoach Mike de Kraker, aan de slag gaan met alle skills die te maken hebben met basketball! Een dag vol basketball en FUN!

  Voor deze datum zitten we helaas al vol