• Clinics en camps: trainen op diverse niveaus

  De Heroes Basketball Academy Den Bosch werpt zich in toenemende mate op als belangenbehartiger van het basketbal in ons land, op top- maar zeker ook op breedtesportniveau. Natuurlijk, het leidt toptalenten op, maar biedt ook de allerjongsten aparte trainingsmogelijkheden en biedt bijvoorbeeld aankomende trainers de kans op een stage. En mag daarnaast graag in oefen- en demonstratiewedstrijden de mogelijkheden van basketbal voor de topjeugd aan haar achterban in de regio demonstreren. 

   

  In dit kader mag de organisatie van trainingsdagen in eigen huis voor jong basketbaltalent uit het hele land, in de vorm van clinics en camps, niet onvermeld blijven. De clinics zijn eendaagse oefensessies. We spreken van camps als de trainingsstages meerdere dagen omvatten.

   

  Bij de clinics worden de trainingen in principe verzorgd door de staff van de academy, geassisteerd door de toptalenten van ons opleidingshuis. Bij camps wordt de academystaff geassisteerd door trainers van naam die hun sporen al lang en breed op topniveau verdiend hebben. 

   

  Zowel de clinics als camps worden traditiegetrouw opgeluisterd door de aanwezigheid van een aantal profs van Heroes Den Bosch. Ze assisteren tijdens enkele trainingen, delen handtekeningen uit en gaan met de deelnemers op de foto.  

   

  Bij zowel clinics als camps zorgt een staff van vrijwilligers van de academy dagelijks voor een gezonde sportlunch, voedzame snacks, fruit en volop frisdrank. 

   

  17 februari

  Camp van de Heroes Basketball Academy

  Thema: Defense & Rebounding

   
  172 clinic > Defense & Rebounding

  👦👧 Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en wil jij deelnemen?

  📅 Zaterdag 17 Feb 2024

  📍 Sporthal Zuid - (Platostraat 2, Den Bosch)

  ⏰ 09:00 - 11:30 U10/U12 (zaal open 08:30)

  ⏰ 12:30 - 15:00 U14/U16/U19 (inloop 12.00)

  💶 €25

  Meld je snel aan via deze link: https://forms.office.com/e/33FmhwE1RS