• Faciliteiten Commissie

  2 aug 2021
 • Ik ben Ger (rechts op de foto), getrouwd (met Hester), 2 kinderen en woonachtig in Veghel. Geboren en getogen in noord-Drenthe en na omzwervingen in de USA en België nu sinds 3 jaar wonend in het gezellige Brabant. Ik werk bij Philips, waar ik me bezighoud met kwaliteit van processen in de Benelux en de Duitstalige markten.

  Sinds Kevan in 2019 bij de Academy is gaan basketballen heb ik geprobeerd ervoor te zorgen dat onze spelers de nodige materialen tot hun beschikking hebben, en dat ze er met die materialen ook nog een beetje ‚goed uit zien‘. Samen met Roland zal ik me daar ook komend seizoen voor inzetten. Daarnaast zijn wij ook samen de U16 teammanagers, dus we hoeven ons niet te vervelen.

  Zonder vrijwilligers kan een sportvereniging, en ook een Academy als deze, niet bestaan. Daarom hoop ik dat we ook dit seizoen een beroep kunnen doen op collega-ouders om er een goed (en normaal!) seizoen van te maken. Dat seizoen begint als snel, dus tot gauw!

   

  Hoi, mijn naam is Roland van de Rijdt (linker foto).

  Ik woon met mijn gezin in Uden.Samen met mijn vrouw Puk hebben wij vier kinderen, drie jongens en een meisje. Ze basketballen alle vier en zelf ben ik voorzitter van basketbalvereniging Rush in Uden.Moos is begonnen op de Academy in U14 en speelt komend seizoen in U16.In het dagelijkse leven ben ik vestigingsleider bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in onder en bovengrondse infrastructuur.

  Aangezien ik betrokken ben bij een vereniging weet ik hoe belangrijk het is om op steun te kunnen rekenen van vrijwilligers. Samen met Ger ga ik als teammanager van U16 het een en ander oppakken, Ook gaan wij samen als faciliteiten commissie de kleding, ballen en andere materialen beheren.

  Ik draag dan ook graag mijn steentje bij om de Academy samen met alle andere vrijwilligers op de kaart te zetten. Voor nu iedereen een fijne vakantie en tot in het seizoen!