• Jules Spijkers is erelid van de Academy

  28 nov 2023
 • Op 19 november 2023 heeft Cees Schellekens als voorzitter van Heroes Basketball Academy Den Bosch namens het bestuur het Erelidmaatschap uitgereikt aan Jules Spijkers.

  Jules is na een actieve carrière als basketballer verder gegaan als bestuurder in diverse functies binnen het Basketball en was in 2008 mede oprichter / vormgever van de Basketball Academy in Den Bosch.

  Gedurende de afgelopen 15 jaar heeft Jules gezorgd voor de stabiele factor binnen het bestuur als cultuur, filosofie en DNA bewaker.

  Jules Spijkers is erelid van de Academy 1

  Zijn persoonlijke motivatie was o.a. het ontwikkelen van Nederlands Basketball talent zodat men vanaf jonge leeftijd middels een goede opleiding de juiste skills, houding en gedrag kon ontwikkelen. Door deze opleiding hebben vele spelers de kans hadden om door te ontwikkelen naar het hoogst haalbare persoonlijke niveau als spelers.

  Dit heeft geresulteerd in een flink aantal spelers die via deze route het eredivisie Basketball niveau hebben bereikt en daar nog steeds actief in zijn.

  Wij willen Jules dan ook van harte bedanken voor zijn in inzet van de afgelopen 15 jaar voor de Basketball Academy Den Bosch en hopen nog vaak gebruik te kunnen maken van zijn helder en scherpe analyses.

   

  Namens bestuur Heroes Basketball Academy Den Bosch

  Cees Schellekens, Voorzitter.