• Skills Practise voor jonge talenten

  De Skills Trainingen gaan weer beginnen: 

  Hoofdcoach Mike de Kraker gaat de taak op zich nemen om jonge talenten, die een extra stapje willen maken in hun basketbalontwikkeling, te begeleiden op de woensdagmiddag. Mike heeft bij het voormalige Omniworld (Almere) in de U18 jeugd eredivisie gespeeld en was daarna als speler actief bij BC Vlissingen. Toen hij zelf nog stuiterde, deed hij al ervaring op wat betreft coaching en het geven van clinics, waardoor hij nu op relatief jonge leeftijd al een behoorlijk cv heeft opgebouwd. In 2019 startte hij zijn BT4 opleiding en trok hij naar Antwerpen waar hij ging coachen bij Elite Academy, een moderne jeugdopleiding met sinds kort ook een seniorenteam. Mike begon daar als assistent coach, maar kreeg later de leiding over het U16-, U21- én seniorenteam. 

  Sinds 2021 is hij hoofdcoach van de Heroes Basketball Academy en assistent van Erik Braal, de hoofdcoach van Heroes Den Bosch, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen van de Dutch Basketball League is geworden.

  Ook de jeugdteams van de Heroes Basketball Academy presteerden onder leiding van Mike prima. Het U18 team speelde in de Final Four en het U16 team werd zelfs kampioen van Nederland.

  Naast Mike is Patrick van de Ven trainer bij de Skills Training. Patrick gaat daarnaast ook aan de slag als assistent-trainer bij de U22.

  Jullie krijgen training die ook wordt gebruikt bij de teams van de Academy en er wordt gewerkt aan alle ‘skills’ om jullie tot een betere basketballer maken.

  We gaan starten vanaf 6 september 2023..... duurt tot 31 mei 2024.

   Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en wil jij deelnemen?

   

  Skills Training:

  Waar:              De Maaspoort

  Kosten:            € 37,50 per maand (abonnement)

  Wanneer:         Elke woensdag van 15:00 tot 16:00*

  Interesse? Stuur snel een email naar skillspractise@badb.nl voor meer informatie.

   *Bij uitval wordt gekeken of trainingen kunnen doorschuiven naar Juni 2024