• Skills Practise voor jonge talenten

  Zoals jullie ondertussen waarschijnlijk hebben vernomen zijn er veel verandering en nieuwe gezichten bij de Heroes Basketball Academy in Den Bosch. Ook bij de “Skills Trainingen” is er een geheel nieuw concept. 

  Allereerst zal Mike de Kraker de taak op zich nemen, om jonge talenten die een extra stapje willen zetten, te begeleiden op de woensdag middag. Mike heeft bij het voormalige Omniworld (Almere) in de U18 jeugd eredivisie gespeeld en was daarna als speler actief bij BC Vlissingen. Toen hij zelf nog stuiterde, deed hij al ervaring op wat betreft coaching en het geven van clinics, waardoor hij nu op relatief jonge leeftijd al een behoorlijk cv heeft opgebouwd. In 2019 startte hij zijn BT4 opleiding en trok hij naar Antwerpen, waar hij ging coachen bij Elite Academy, een moderne jeugdopleiding met sinds kort ook een senioren team. De Kraker begon als assistent coach, maar kreeg later de leiding over het U16-, U21- én senioren team. Verder is hij sinds juni assistent van Erik Braal, de nieuwe head coach van Heroes Den Bosch, bij de nationale MU16-selectie. 

  De stap naar een topclub als Heroes Den Bosch is voor een jonge coach als Mike heel bijzonder. "Ik stel mezelf altijd het doel om iedere dag 1% beter te worden. Met de kans die ik hier in Den Bosch krijg als rechterhand van Erik Braal bij het topteam, hoofdcoach van de U22-selectie en de “Skills Trainingen” gaat dat absoluut lukken. Ik heb er ontzettend veel zin in!”

  Hoe kijkt Mike naar de Skills Trainingen: 

  “Allereerst wil ik jullie bedanken voor de betrokkenheid het afgelopen jaar/afgelopen jaren. Om de kwaliteit van de Skills Trainingen te waarborgen willen wij gaan werken op een andere manier. Wij willen de spelers graag ‘controle’ geven over de Skills die hij/zij wil ontwikkelen. Daarom introduceren wij specifieke thema’s. Hierdoor weet elke speler op voorhand waarvoor hij/zij zich inschrijft en welke Skill er getraind wordt. De retentie van de geleerde oefenstof zal hoger zijn door specifiek te focussen op 1 Skill per training.”

  Wat gaat er veranderen? 

  Introductie “Heroes Basketball Academy den Bosch” 

  •  Vanaf heden kun je een strippenkaart aanschaffen die gedurende het gehele jaar geldig is. Vervolgens kun je de strippen       gebruiken per training die jij interessant vindt voor je ontwikkeling. De kaarten kun je vanaf 10,15 en 20 strippen
  •  Persoonlijke aandacht
  •  Maximaal 10 deelnemers per sessie. Top coach Mike de Kraker en basketball coach Floris Klapwijk zullen de trainingen     verzorgen
  •  Intensief & leeftijd gebonden
  •  Trainingen van 60 minuten
  •  2 blokken op de woensdagmiddag specifiek voor U14 & U16 | U18 & U22 (U16 kan op advies van coaches ook bij U18 trainen.   Dit wordt individueel besproken)

               16:00-17:00 (U14-U16)
               17:00-18:00 (U18-U22)

  Planning voor de skills:

  Woensdag 27 april  - Gaat NIET door

  Woensdag 04 mei   - Finishing  -> let op de training is van 16:30 – 17:30

  Woensdag 11 mei   - Ballhandling

  Woensdag 18 mei   - Shooting

  Woensdag 25 mei   - Finishing -> Gaat NIET door

  Woensdag 01 juni   - Ballhandling

  Woensdag 08 juni   - Shooting

  Woensdag 15 juni   - Finishing

  Woensdag 22 juni   - Ballhandling

  Woensdag 29 juni   - Shooting

   

   

  Prijs:

  • Strippenkaart 10 strippen | Trainingen - 110 euro incl BTW*
  • Strippenkaart 15 strippen | Trainingen - 150 euro incl BTW*
  • Strippenkaart 20 strippen | Trainingen - 190 euro incl BTW*

  Ben je enthousiast geworden? Leuk!

  Ook als je in U12 speelt ben je van harte welkom, omdat je natuurlijk al onderdeel bent van de Heroes familie & talenten.

  Met sportieve groeten,

  Team Basketball Academy den Bosch

   

  *Voorwaarden strippenkaart

  De strippenkaart is persoonsgebonden, dat betekend dat je niet de kaart aan een vriendje en/of broertje kunt geven.1 strip staat gelijk aan 1 training. Onze staff zal de strippen verwerken en bijhouden, zodat iedereen een duidelijk overzicht heeft hoeveel strippen er zijn verbruikt. Als je eenmaal een strippenkaart hebt gekocht is hij niet meer inwisselbaar voor geld. De looptijd van de strippenkaart is maximaal 1 jaar en hij is niet inwisselbaar voor eventuele andere producten/services van de Heroes Basketball Academy den Bosch. Inschrijving voor een thema kan tot 24 uur voor aanvang van de training, en je zal altijd binnen 12 uur op werkdagen de bevestiging ontvangen van ons team. Er zit geen limiet aan inschrijvingen, dus je kunt al voor de gehele maand je meteen inschrijven als je dat zou willen. Het te betalen bedrag dient altijd te zijn voldaan voor aanvang van de eerste training. Afmelden dient uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training te gebeuren, hier zal je altijd binnen 12 uur op werkdagen een bevestiging van ontvangen van ons team. Afmelden binnen de 24 uur voor aanvang van de training zal ten koste gaan van de training.